Orasul CODRU
Pagina Oficială a
Orașului Codru

Adresarea Primarului către locuitorii or. Codru

Munteanu Vladimir.png

Stimaţi concetăţeni!
La alegerile locale din 14 iunie 2015 Dumneavoastră veți alege prin vot direct Primarul, Consiliul local din orașul Codru și al Municipiului Chișinău.
Susținut de Dumneavoastră la alegerile locale din 19 iunie 2011 am preluat un oraș scufundat în întuneric, drumuri deteriorate, gospodării neconectate la sistemul centralizat de canalizare, fără terenuri sportive și terenuri de joacă pentru copii limitînd tînăra generație de a duce un mod sănătos de viaţă.
Am demonstrat prin fapte concrete că am puterea și capacitatea de a schimba lucrurile spre bine realizînd obiectivele propuse în programul electoral din campania precedentă întru îmbunătățirea nivelului și condițiilor de trai ale locuitorilor din or. Codru.
Astăzi avem un oraș curat, iluminat, cu drumuri mai bune, canalizare centralizată, terenuri sportive și de joacă pentru copii.
Angajînd asistenți sociali, am fost informat despre problemele stringente ale locuitorilor implicîndumă personal în susținerea celor care se aau la limita existenței ajutîndu-i material, nanciar și moral.
Toate acestea a fost posibil de realizat datorită susținerii Dumneavoastră.
La alegerile locale din 14 iunie 2015 unii candidați la funcția de primar, vor încerca cu orice preț să preia conducerea Primăriei lansînd împotriva mea și a echipei de consilieri o campanie agresivă de denigrare plină de minciuni și acuzaţii nefondate. Vă îndemn să nu cădeți în capcana atacurilor împotriva mea și a echipei, analizînd realizările obținute prin implicarea mea personală întru rezolvarea multiplelor probleme cu care V-ați adresat nerămînînd indiferent și ajutîndu-Vă în măsura posibilităților.
Cu acestă adresare vin către Dumneavoastră cu îndemnul ca pe 14 iunie 2015 să mă susțineți la funcția de Primar al or. Codru împreună cu echipa de consilieri, pentru nalizarea proiectelor începute și implementarea altor obiective necesare pentru bunăstarea locuitorilor din orașului nostru.

Cu multă stimă și respect,

Primarul or. Codru
Новый рисунок.png
Vladimir MUNTEANU

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>