Orasul CODRU
Pagina Oficială a
Orașului Codru

Roșca Andrei – Candidat la Funcția de Primar si consilier a primăriei cu ACTE FALSE

Roșca Andrei – Candidatul la funcția de consilier și reprezentantul PL la funcția de primar a orașului Codru încă din anul 2011 a dus în eroare cetățenii orașului aducînd mărturii false declarînd că are studii superioare finalizate în cadrul Universității Tehnice la specialitatea Inginer Mecanic. În urma unei investigații sa dovedit ca Domnul Roșca a fost exmatriculat de 2 ori de la aceeași facultate în baza nefrecventării si a reusitei nesatisfăcătoare.

De asemenea Dumnealui declară că a absolvit și un oarecare colegiu de inginerie nautică (actele se anexează) care de facto nici nu există la noi în țară. Dacă să admitem că aceste studii au fost făcute în străinătate atunci iarăși ne lovim de o dovadă că este o minciună pentru că în urma investigațiilor acest Domn în acea perioadă era angajat și se afla la locul de muncă (conform înscriirilor din cărticica de muncă).

Anul curent el iarăși își înaintează candidatura la aceleași funcții fară a avea o pregătire specială în orice domeniu.
Stimați concetățeni, Roșca Andrei v-a mințit din anul 2011 pînă în prezent și vrea cu orice preț să ajungă la conducerea primăriei or. Codru, înaintînd de asemenea și candidatura fiului său și a nașului de cununie a acestuia inclusiv alte rude în listele candidaților electorali. Venim către Dumneavoastră cu un îndemn de a fi prudenți în alegerea pe care o faceți.

Vă îndemnăm sa-i cereți Domnului Roșca să prezinte diplomele care confirmă absolvirea instituției superioare de învățămînt sau a alteia de orice tip.Suntem convinși că n-o să aibă ce prezenta, iar chiar dacă o face va îndemnăm să verificați autenticitatea acestor acte și să anuntați procuratura.

La cele expuse mai sus prezentăm și dovezi care confirmă falsitatea declarațiilor lui, anexăm declarația Domnului Roșca în care se stipulează faptul ca a absolvit mai multe instituții de învățămînt și extrasul care dovedește ca această persoana a fost exmatriculată.

Scan10007.JPG

Scan10008.JPG

Scan10009.JPG

Datele biografice Rosca Andrei (colegiul superior de inginerie nautica): …………

canvas.png

2015 Rosca.jpg

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>