Orasul CODRU
Pagina Oficială a
Orașului Codru

Hoțul strigă prinde hoțul.

Pe parcursul a 4 ani consilierul PL Roșca Andrei strigă în gura mare că nu corect se gestionează bugetul local făcând tot posibilul de a denigra în fața locuitorilor or. Codru imaginea conducerii Primăriei.
La toate cele expuse mai sus ținem să vă informam ca feciorul lui, Roșca Radu, fura din buzunarele cetățenilor portmoneele cu bani și bunuri personale ceea ce vedem clar în cadrul unui reportaj realizat de televiziunea PRO TV, pe care îl anexăm la acest reportaj.
Propunem dlui Roșca mai întâi să facă ordine în familia lui și apoi să candideze la funcții de conducer înaintându-și pe listele candidaților la consiliul local pe fiul hoț, nașul acestuia de cununie și alte rude.
Dragi concetățeni, vă îndemnăm să studiați bine fiecare candidatură înainte e a le da votul dumneavoastră de încredere. Acești oameni vă vor reprezenta în urmatorii 4 ani de aceea fiți conștienți de acest lucru.

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>