Orasul CODRU
Pagina Oficială a
Orașului Codru

Proramul Electoral al Candidatului la functia de Primar al or.Codru Munteanu Vladimir si a echipei sale

Proramul Electoral al Candidatului la functia de Primar al or.Codru Munteanu Vladimir si a echipei sale

Фотографии в альбоме «Electorala 2015», автор codruinfo на Яндекс.Фотках

Vom realiza periodic sondaje de opinie pentru a identifica problemele cetăţenilor şi pentru a consulta opinia lor asupra politicii de administrare locală.
Vom crea condiţii optime pentru susţinerea şi dezvoltarea generaţiei tinere. Vom depune tot efortul pentru a construi în oraş o grădiniţă de copii şi un liceu.
De asemenea vom continua să reparăm, amenajăm grădiniţa şi şcolile existente pentru a asigura o dezvoltare armonioasă a copiilor şi tinerilor.
Vom atrage investiţii pentru construcţia drumurilor si reţelelor inginereşti necesare localităţii.
Vom crea un mediu avantajos pentru dezvoltarea afacerilor locale care va duce la creşterea locurilor de muncă pentru locuitorii din or. Codru.
implementa proiectul “Cartierul Sănătos” prin : Asigurarea ordinii publice Instalarea coşurilor de gunoi pe fiecare stradă Menţinerea în ordine a spaţiilor verzi, prin crearea parcurilor şi plantarea noilor fîşii forestiere Evacuarea cîinilor vagabonzi în locuri special amenajate în afara oraşului Amenajarea locurilor de agrement pentru copii, tineri şi maturi.
Vom promova tradiţiile naţionale şi obiceiurile localităţii pentru menţinerea nivelului cultural al noii generaţii

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>