Orasul CODRU
Pagina Oficială a
Orașului Codru

Dezamăgirile continua!

Dezamăgirile continua!
După patru ani în care reprezentanţii consiliului local din partea partidului Liberal au pus piedici la toate hotărîrile posibile care urmau a fi votate în cadrul şedinţelor consiliului şi nu au facut nimic cu excepţia faptului de a tulbura apele , a face scandaluiri şi a spune minciuni, acum ei gatesc o alta intriga!
Aducem la cunoştinţă că în ultimii patru ani în cadrul consiliului s-a format o coaliţie între reprezentanţii partidelor Liberal şi Comunist. Aceştea nu doar nu ţin cont de idiologia pardidelor care este total incompatibilă , dar au şi blocat în nenumărate rînduri lucrul consiliului invocînd doar motive imaginare. În unele cazuri aceştea treceau direct la ŞANTAJ, de exemplu cănd urma de votat decizia de a construi terenul de Fotbal din curtea blocurilor str.Costiujeni, aceştea, în special Roşca Andrei, au pus condiţia de a vota decizia de a pava strada din faţa casei acestuia, alfel el şi echipa nu vor vota deciziile care vizează nemijlcit bunăstarea locuitorilor. Aducem şi dovezi audio !!!!!!!!!!
Vocea nr.1 – Roşca Andrei Partidul Liberal
Vocea nr.2 – Munteanu Vladimir Primarul oraşului Codru

Tot o dată aceştea raspîndesc pliante mincinoase aducînd acuzaţii nemotivate fară nici o dovadă pentru a duce lumea în eroare . Nici măcar nu au avut curajul să o semneze.
Acum , asistăm la o altă şmecherie. Reprezentanţii partidului Liberal şi Socialist sunt pe cale de a forma o coaliţie care iarăşi vor împedica lucrul consiliului şi îşi vor vota doar deciziile care să-i avantajeze!!!!!

Casa lui Roșca Andrei si drumul din banii publcii:
CAM01148

CAM01146

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>