Orasul CODRU
Pagina Oficială a
Orașului Codru

O femeie de afaceri, SUPARATA pe primarul din orasul Codru: Risipeste in vant banii Primariei – VIDEO

O femeie de afaceri din Costesti il acuza pe primarul din orasul Codru ca risipeste in vant banii primariei. Acesta ar fi distrus o alee pe care ea ar pavat-o si a amenajat-o acum cativa ani in urma unei intelegeri cu vechea administratie. Acum femeia crede ca edilul incearca sa-i inchida afacerea.Emilia Bivol care detine cateva gherete pe strada Costiujeni din orasul Codru, povesteste ca acum 5 ani cand le-a instalat a facut o intelegere cu primaria. Aceasta a incheiat un contract cu administratia de atunci ca daca isi instaleaza gheretele acolo, femeia va trebui sa repare portiunea de drum din jurul gheretelor. Aceasta spune ca s-a tinut de cuvant si a pavat aleea cheltuind peste 180 de mii de lei.

 

Emilia BIVOL, FEMEIE DE AFACERI: “Am avut o intelegere sa amenajez teritoriul si sa-l salubrizez ceea ce se face. Sa fie curat, inverzit. Lupta o duce primarul actual impotriva mea.”

 

Potrivit femeii de afaceri, acum 4 ani la conducere a venit un nou primar, care ar vrea sa scape de ea. Acesta ar incerca prin toate metodele posibile sa o scoata de pe acel teritoriu. Acum o saptamana el ar fi adus cativa muncitori care au scos pavajul pus de ea.

 

Emilia BIVOL, FEMEIE DE AFACERI: “Exista o gramada de locuri in acest orasel care pot fi reparate. Uitati-va peste drum, trotuarul este intr-o stare jalnica, da ei repara acolo unde drumul era bun. Pentru ce se cheltuie toti acesti bani? Uitati-ve, vedeti vreo diferenta, eu nu.”

 

Locuitorii din Codru, care acum sunt nevoiti sa inconjoare drumul spun ca nu inteleg nici ei care a fost necesitatea de a strica aleea.

 

“Era bun drumul.”

 

“Vine campania electorala, asa ca la moldoveni.”

 

Primarul orasului Codru nu a fost de gasit nici acasa, nici la primarie pentru a comenta acuzatiile aduse.

 

Informatia de la www.codru.info

Primar Vladimir Munteanu cheltuit 137 mii de lei pentru reparatia acest drum

 

 

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>