Şcoala – grădiniţă Nr.88 în “Straie de sărbătoare” | Noutati din orasul Codru din municipiul Chisinau
Orasul CODRU
Pagina Oficială a
Orașului Codru

Şcoala – grădiniţă Nr.88 în “Straie de sărbătoare”

Pe parcursul a ultimilor trei luni , la şcoala grădiniţă nr.88 din or. Codru s-au efectuat lucrări de reconstrucţie. Chiar dacă lucrările au fost preconizate sa se finalizeze în luna iunie 2017, acestea au fost efectuate în regim express şi astfel a fost posibil ca la data de 2 decembrie copiii să se bucure de 4 clase noi reparate şi amenajate. De asemenea a fost înlocuit acoperişul clădirii şi complet reparată faţada prin izolarea termică a acesteia.
Lucrările au fost finanţate de catre Fondul de investiţii Sociale din Moldova, Guvernul României în proporţie de 85% şi Primăria or. Codru – 15%.
La serbare au venit reprezentanţii FISM-ului, reprezentanţii Guvernului României, ai Primăriei în frunte cu Primarul or. Codru şi a companiei de construcţii care au îndeplinit lucrările.
Aceştea au fost întâmpinaţi de copii cu pâine şi sare, dansuri, cântice şi chiar o scenetă în care au reprezentat procesul de reconstrucţie a şcolii.

Фотографии в альбоме «Scoala 88, Deschiderea dupa reparatie», автор codruinfo на Яндекс.Фотках

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>