Orasul CODRU
Pagina Oficială a
Orașului Codru

Luptătorul Andrei Roșca și feciorul său Roșca Adrian

Rosca Andrei.jpg

Rosca Andrian.jpg

Luptătorul Andrei Roșca și feciorul său Roșca Andrian, luptă vehement contra corupției și traficului de influență în administrația publică locală.
Acești așa numiți luptători cu nedreptatea, mai des sînt figuranți cu dorințe corupte și mari al acestor scheme dupa cum le numesc ei.
Despre schemele în care participă consilierul Roșca Andrian, care este în acelaș timp și consilier municipal, care a participat la toate ferădelegile care se fac în Primăria orașului Chișinău, cu furtul banilor pentru reparația drumurilor din or.Chișinău, cunosc toți cei care se interesează.
Banii care sau furat de către primarul general al or. Chișinău și conducerea Partidului Liberal,au fost votați de către Roșca Andrian.
Roșca Andrian a participat la organizarea ilegală a licitațiilor pentru parcările cu plată în or.Chișinău ,pentru care a fost arestat primarul Dorin Chirtoacă.
Adrian Roșca a votat introducerea acestor parcări prin întreprinderea ofshor a lui Alexadru Pincevskii,care la moment este arestat.
Andrian Roșca a primit pentru acest vot o sumă considerabilă de cîteva sute milioane lei, de la conducerea întreprinderii ofshor “EME PARKLEITSYSTEM GMBH” .
Cu toții știm cu ce sa terminat acest proiect al parcărilor cu plată în care Roșca Andrian a participat activ, fiind consilier municipal din partea Partidului Liberal,care a votat și susținut acest proiect ilegal.
La fel amintim despre participarea lui Andrian Roșca la înstrăinarea ilegală a sute si mii de terenuri în orașul Chișinău, de către consilierii liberali .
Pe aceste terenuri se construiesc nenumărate construcții și blocuri de locuit, de către firmele care aparțin conducerii Partidului Liberal, și anume „Dansicons” și „D&D Companie”, firmă care ar aparține deputatului liberal Iurie Dîrda.
Mai mult ca atît Roșca Andrian a participat la votul tuturor terenurilor furate din patrimoniul or.Chișinău împreună cu consilierii municipali din partea Partidului Liberal.
Acum revenim la cazul stadionului din parcul or.Codru.
În timp ce consilierii din Consiliul or.Codru participau la ședințele de judecată, luptînd împotriva deposedării or.Codru de acest teren, Roșca Andrei și Roșca Andrian au organizat de mai multe ori întîlniri cu proprietarii acestui stadion, în care cereau în schimbul votării deciziei despre privatizarea respectivului stadion, suma de bani în mărime de 50 mii euro,sau o cota de 25% din acest teren stadion.
Și cînd au fost refuzați si nu a dorit nimeni să discute cu ei, fiind supărati au început sa arunce cu minciuni peste toti în jur.
Revenim la subiectul pe care Andrei Roșca îl arată ca exemplu în lupta cu corupția. Cazul Caliconix.
Prin care primarul Vitalie Mazur a încheiat un contract de arendă pe un teren de 14 Ha de pămînt.
Acest teren cu suprafața de 14 ha, situat în orașul Codru este gestionat de către firma Caliconix, care solicită Consiliului or.Codru ca acest teren să fie privatizat firmei Caliconix.
Andrei Roșca și feciorul său Andrian Roșca au mers la întilniri cu proprietarul firmei Caliconix, prin care îi garanta votarea proiectului privind privatizarea acestui teren în schimbul a 3 hectare de teren din acest lot de pămînt.
Cînd au fost refuzați au început o pseudo luptă cu această întreprindere.
Vreau să reamintesc ca pe parcursul a 8 ani nici proiectul Caliconix și nici stadionul din parc nu a fost NICIODATĂ votat de către Consiliul or.Codru.

Acum revenim la drumul din str,Busuiocului,care conform declarațiilor lui Roșca Andrei și Roșca Andrian a fost construit cu încălcări .
Acest drum se afla și a fost construit în jurul casei în care locuiește Roșca Andrei și Roșca Andrian.
Nemulțumirea acestor consilieri privind reparația străzii este din motiv că ei au fost refuzați ca să construiască acest drum de către întreprinderea care aparține lui Roșca Andrei.

Deasemeni mai aducem la cunoștință că Roșca Andrei și Roșca Andrian au participat la atacul raider asupra proprietății întreprinderii Melnic Cristina, și anume construcția care se află pe adresa Drumul Schinoasei 6 și pe care Andrei Roșca a încercat prin scheme, șantaj și intimidări sa preia ilegal de la proprietarul legal.
Ca dovadă de fărădelegile care le fac Andrei și Andrian Roșca sînt proprietățile în care locuiesc acești doi consilieri tată și fiu.
De cînd a devenit consilier municipal Roșca Andrian a procurat o casă de milioane situată pe str Bujorilor.
Acest consilier nefiind angajat în cîmpul muncii și desfășurînd activitate numai de consilier municipal.Fiind consilier municipal, în numai un an de mandat el a procurat o casă de milioane și conduce un automobil de marcă Mercedes E clase cu prețul de piată de 40 mii euro.
Roșca Andrei, deasemeni neefectuînd nici o activitate, locuiește într-un imobil de milioane cu un bazin enorm și conduce un automobil tot de marca Mercedes S clase,cu prețul de 55 mii euro.
După cum vedeți acești pseudo luptători cu corupția singuri fac parte din aceste scheme și luptă doar împotriva celor care nu sau temut să-i refuze în cerințele lor abuzive și ilegale de estorcare a unor sume enorme de bani.
Pentru ca să fie mai auziți în minciunile și abuzurile lor,acești doi consilieri au atras în schemele lor manipulatoare pe cățiva consilieri PL,pe care îi manipulează cu nerușinare ,promițîndu-le beneficii bănești și loturi de teren cînd vor deveni primar și vice primar .
Tatăl Roșca Andrei vrea să fie Primar și fiul Roșca Adrian vrea să fie Viceprimar.
Acești doi excroci îl manipulează pe Golban Andrei care este un consilier cu mai multe dosare penale deschise pe numele său.Inclusiv pentru vătămare gravă a persoanei,și pentru braconaj.
Acest consilier a fost eliberat din rîndul organelor de poliție pentru abuzurile pe care le săvirșea și pentru sumele de bani extorcate de la cei pe care îi persecuta.

Stimați locuitori ai or.Codru,vă puteți aminti măcar un caz cînd Roșca Andrei,Roșca Andrian,Golban Andrei au ajutat pe cineva să-și rezolve o întrebare arzătoare de care a fost nevoie?
Nu cu vorbe ,ci cu fapte?

Foto: casa familiei Rosca
CAM01148

CAM01146

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>