Orasul CODRU
Pagina Oficială a
Orașului Codru

Consilier al orașului Codru Cosovan Serghei, reținut pentru o serie de infracțiuni, printre care escrocherie și abuz de serviciu

Cosovan Sergiu.jpg

Consilier Cosovan Serghei (Partidul Nostru – Renato Usatii) din orașul Codru a fost reținut, fiind învinuit de mai multe infracțiuni: escrocherie, fals în acte publice, fals de documente și abuz de serviciu, anunță Poliția Republicii Moldova.

Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, este cercetat și într-o altă cauză penală, pentru samavolnicie.

Poliția precizează că alesul local a fost condamnat și anterior în repetate rânduri. În 1991 i s-a aplicat pedeapsa de 2 ani de muncă corecțională. În 2007 a fost găsit vinovat pentru cauzarea de daune materiale prin înșălăciune și falsificarea documentelor.

Bărbatul a mai practicat ilegal activitatea de întreprinzător în 2009, iar în 2015 a fost condamnat pentru violență săvârșită asupra unei persoane cu funcții de răspundere, fiindu-i aplicată pedeapsa cu muncă neremunerată pe un termen de 200 ore.

Dacă va fi găsit vinovat, riscă pedeapsa cu închisoarea de la 8 la 15 ani.

Cosovan Sergiu.jpg

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>