Consilier al orașului Codru a făcut 1,4 milioane de lei prin escrocherie | Noutati din orasul Codru din municipiul Chisinau
Orasul CODRU
Pagina Oficială a
Orașului Codru

Consilier al orașului Codru a făcut 1,4 milioane de lei prin escrocherie

Donea Maxim Avocat Partidul Nostru Renato Usatii.jpg
Consilier al orașului Codru Cosovan Serghei este acuzat de escrocherie prin înșelăciunea mai multor persoane. Inculpatul încheia contracte de vânzare – cumpărare a gheretelor, solicitând şi primind 1,4 milioane de lei.
Ulterior, sub pretextul anumitor erori la perfectarea contractelor de vânzare-cumpărare a gheretelor, care urmează a fi corectate, a solicitat și primit de la victime aceste acte, pe care nu le-a restituit beneficiarilor, ci le-a substituit prin contracte de locațiune a gheretelor, cauzându-le comercianților daune în proporții considerabile.
Consilierul Cosovan Serghei a fost reținut acum două luni și în prezent este cercetat în stare de arest preventiv. Acesta riscă de la opt până la 15 ani de închisoare.

One Response so far...

  1. Alex spune:

    Donea Maxim ещё год назад воровал кошельки на центральном рынке!!!
    Уже сегодня адвокат?
    Как быстро сегодня всё меняется в нашей стране!

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>