Orasul CODRU
Pagina Oficială a
Orașului Codru

,,Mîndria” lui Golban Andrei

Golban Andrei foto
La foto Golban Anrei
1

,,Mîndria” lui Golban Andrei este un teren de joacă pentru copiii pe care printr-o Decizie nr.2/57 din 11 aprilie 2008 a Consiliului or.Codru la împuternicit să fie responsabil de lucrările și de construirea unui teren de joacă însă Golban Andrei considera ca fiind proprietatea lui privată. Golban Andrei a adunat de la locuitorii or. Codru o sumă impresionantă de bani pe motiv ca să construiască acest teren de joacă. Însă banii adunați ia investit în casa lui particulară de pe str.Sf. Nicolae. Despre aceasta ne sunt dovadă imaginile terenului de joacă făcute în anul 2014, pe care era aruncat gunoi, creștea paragină și se afla într-o mizerie gravă pe așa numitul teren pentru copiii.

La data 13 februare 2015 Consiliul Primăriei or. Codru a anulat Decizia în care la deposedat pe Golban Andrei de dreptul responsabilităților asupra terenului și a fost amenajat un teren de joacă modern și bine dotat.

Însă aceasta la nemulțumit pe Golban Andrei! Și a început să reproșeze și să ceară de la Primarul și Consiliul Primăriei or.Codru despăgubire pentru cheltuielele pe care chipurile le-ar fi investit în terenul de joacă.

Cu toate acestea Golban Andrei nu s-a liniștit și continuă să șantajeze Consiliul Primăriei or.Codru cerînd atribuirea unui teren de 7 ha, motivînd cum că bunelul lui a deținut 7ha în Schinoasa pînă în anul 1940.Golban Andrei nu deține nici un document și nici o dovadă în care să ateste faptul cum că rudele lui au avut aceste pămînturi și cineva lea luat. De aceea Golban Andrei a inventat o schemă șmecheră: ; merge prin or.Codru și le spune tuturor oamenilor precum că în oraș este nevoie de un stadion foarte mare de Fotbal de talie internațională , pentru ca Consiliul or.Codru să-i atribuie 7ha pe numele Golban Andrei, care automat săi devie proprietate privată. Pentru comparație vă informăm că stadionul Zimbru se întinde pe o suprafața de 5,6ha, și fostul stadion republican pe 5,1ha.
Primăria or.Codru începînd cu anul 2011 în timp real a construit și a reparat 3 stadioane de joacă și mini fotbal.
Fiți atenți și precauți în discuție cu Golban Andrei deoarece acest escroc toată informația primită o prelucrează în favoarea lui și să nu dea Domnul ca un om bolnav psihic cum e el să devină Primar al or. Codru în alegerile din 2019.

Детская площадка

На видео видно как Голбан Андрей и его друг Рошка Андрей против сдачи в эксплуатацию детской площадки по Сфынтул Николай. В связи с этим была вызвана полиция для того что бы успокоить разбушевавшихся Голбана Андрея и Рошка Андрей

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>