Orasul CODRU
Pagina Oficială a
Orașului Codru

Fost politist psihic bolnav, actualmente consilier local (platforma DA), Golban Andrei ameninta cu rafuiala fizica si omor mai multi locuitori a orasului Codru

P_20180614_181140

VIDEO: Camera Primariei or.Codru


Scan10017
In anul 2015 , Golban Andrei a maltratat un locuitor al or. Codru , altercatia s-a soldat cu fracturarea unui brat. Pe marginea acestui caz a fost pornita o cauza penala in care Golban Andrei era pus sub invinuire. Din spusele partii vatamate , Golban a fost acel care a pornit conflictual si tot el apoi a facut tot posibilul sa se mearga pe o cale amiabila de impacare motivind ca a fost o neintelegere, un accident, isi cerea scuze chiar si in genunchi. Din mila si bun simt partea vatamata a mers la impacare pec ale amiabila.
Cu toate acestea, la data de 25 iulie 2017, Golban A. a fost atras la raspundere administrativa pentru amenintarea cu rafuiala fizica a unei femei in etate.
Recidivele nu opresc aici. La data de 14 iunie 2018, Golban A. iarasi a avut o altercatie in urma careea un barbat a avut de suferit fizic , si I sau adus mai multe vatamari corporale. Este vorba de aceeasi persoana care in 2015 a semnat impacarea cu Golban A.
Acum Golban A. risca sa fie tras la raspundere conform Articolul 155, Cod Penal RM. Amenintarea cu omor ori cu vatamarea grava a integritatii corporale sau a sanatatii.
Conform acestui articol acesta risca amenda in marime de 550 – 750 unitati conventionale, munca in folosul comunitatii de la 180 – 240 de ore sau inchisoare de la 1 la 3 ani.

In acest context rugam locuitorii or. Codru care au avut de suferit, au notat comportament neadecvat , agresiv sa se adreseze la 112

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>