Orasul CODRU
Pagina Oficială a
Orașului Codru

30 de tineri din or.Codru se vor antrena gratis în sala de sport a deputatului PD Constantin Ţuţu

2018 11 23 Tutu sport
De când a devenit cetăţean al or. Codru, printre preocupările esenţiale ale deputatului democrat, Constantin Ţuţu, se regăsesc domeniile sănătate şi educaţie.
După mai multe întâlniri cu locuitorii, deputatul a remarcat un număr impunător de tineri dornici de a practica sportul.
Potrivit primarului localităţii, Vladimir Munteanu, o sală de sport este abia în fază de proiect şi din păcate bugetul local nu permite amenajarea uneia la cel mai înalt nivel.
De aceea a fost găsită soluţia ca aceşti aproximativ 30 de tineri să se antreneze, gratuit în sala de sport a deputatului PDM Constantin Țuțu.
„În era digitalizării, cînd tinerii sunt atraşi tot mai mult de tehnologii, în viaţa lor persistă sedintarismul, de aceea este foarte important ca părinţii şi profesorii să îndemne copiii să se implice cât mai mult în activităţi sportive.
Trebuie să explicăm copiilor şi tinerilor cât de important este să avem deprinderi de viaţă sănătoase,dar şi mai important este să-i susţinem şi să-i motivăm. La moment pot oferi sala mea de sport pentru aceşti tineri, deoarece ştiu cât de important este să fii susţinut la un moment potrivit. Eu cred că pentru aceşti tineri va fi o experienţă foarte bună. Ei sunt viitorul acestei țări, iar noi suntem obligaţi să le oferim tot ce este mai bun”, a declarat deputatul PDM, Constantin Țuțu.
Menționam că deputatul este foarte activ cand vine vorba de dezvoltarea orășelului Codru și se implica necondiționat în toate proiectele comunitare.

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>