Orasul CODRU
Pagina Oficială a
Orașului Codru

Stimați locuitori, poate nu toți cunosc dar în cadrul procesului de implementare a bugetului pentru anul 2020?

Stimați locuitori, poate nu toți cunosc dar în cadrul procesului de implementare a bugetului pentru anul 2020, am fost învinuit de lipsă de atitudine și iresponsabilitate față de subiectul dat. Astfel, n-am vrut să comentez atacul la persoana mea și anume că sunt indiferent de toate probleme or.Codru, mai cu seamă la aprobarea bugetului pentru anul 2020, dar vreau să vă demonstrez că acești consilieri care acționează prin minciună, vor să-mi denigreze numele , și în primul rînd calitatea de Primar pe care am dobîndit-o prin votul majorității Dvs.

Ca să nu existe multe speculații pe seama dezbaterilor publice atît de mult dorite de anumiți consilieri din or.Codru, atașez solicitarea depusă de către Președintele fracțiunii ,,ACUM DA PASS,, pentru organizarea dezbaterilor publice în care a fost scrisă ATENȚIE! data de 14 FEBRUARIE și nu 14 decembrie. Menționez că solicitarea include în sine și numeroase greșeli gramaticale.

Deasemenea, pentru a clarifica anumite lucruri, țin să vă spun că în data de 04 decembrie 2019, în Registrul actelor locale și pe site-ul Primăriei or.Codru a fost publicat anunțul privind organizarea consultării publice a proiectului de decizie, prin care a fost stipulat că orice propunere pentru rectificarea bugetului poate fi depusă pe o adresă electronică, sau la numărul de telefon indicat. Astfel, fiecare cetățean a fost invitat să-și exprime propunerile privind aprobarea bugetului pentru anul 2020. Vă informez, că Consiliul orășenesc este format din 23 de consilieri iar o fracțiune majoritară formată din 12 consilieri, nu-și poate asuma responsabilitate pentru promovarea bugetului pentru anul 2020.

Iată de ce – vă anunț că pe site-ul Primăriei or.Codru a fost lansată o invitație pentru data de 20.12.2019 ora 15:00 privind dezbaterile publice în vederea aprobării bugetului pentru anul 2020. Aceasta va fi prezidată de conducerea administrației, cei 23 de consilieri și cetățenii or.Codru.

Cu respect,

Primarul or.Codru – Vladimir Munteanu

Vezi solicitarea mai jos.

P_20191216_101051

В биографии Стелиана Маник значится, что он владеет иностранными языками: Румынский, Русский, Английский и Украинский, а кокой у него Родной Язык?

Manic biografie

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>